Toast met geitenkaas en spek

Een barbecue is bij ons altijd een experiment. Wat hebben wij nog in de frigo liggen en wat kunnen wij er creatief mee doen, dat zijn steeds de vragen. Zo was het gisteren ook : zalmfilet kreeg een flinke portie dille toebedeeld en voor de carnivoren was er een mega cote à l’os…en dit werd ons aperitiefhapje.

 

Wat heb je nodig? 4 sneden wit brood, geitenkaas die je makkelijk kan smeren, Luikse perensiroop, 8 sneetjes gerookt spek

Hoe ga je te werk? Besmeer één kant van de boterham met perensiroop en de andere kant met geitenkaas. Doe de boterhammetjes dicht en wikkel er de sneetjes spek rond. Leg ze een vijftal minuten op de barbecue, keer af en toe om, snij ze in driehoekjes en trakteer je gasten op het heerlijk hapje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s