Bij Sergio Herman in Pure C

“Ik geniet van het leven in Zeeland, van de natuur en haar lekkere producten. Maar ik hou ook van het leven op Ibiza en de mediterrane en oosterse keukens. Al die ingrediënten wou ik in een unieke cocktail mengen waarvan de mensen kunnen meegenieten. Sexy cocktails en lekkere gerechtjes zijn voor mij naast een touchy interieur, leuke muziek en toffe, informele bediening de motor van ontspannend en intens genieten. Drankjes en hapjes met elkaar delen brengt mensen dichter bij elkaar. En ze zorgen ook voor puur en opwindend plezier. Dat is de uitdaging van Pure C.” 

 

Met deze woorden omschrijft Sergio Herman zijn vernieuwende aanpak in Pure C. Ik kan hier maar weinig aan toevoegen en het enkel beamen. Pure C was voor mij puur genieten van het leuke interieur, de sympathieke bediening en vooral van de hemelsheerlijke gerechten.. ‘Less is more’ voel je hier gewoon. Het interieur is sober en vernieuwend tegelijk en vormt een mooi verlengstuk van het strand en de duinen. De crew krijgt van ons een dikke duim. Ze zijn sympathiek en geven je meteen een goed ‘feel at home’ gevoel.Naast de sfeer is ook de inhoud van het bord belangrijk. Ik koos voor de vissoep ‘ Tribute to my father’ en kreeg een schitterend bord met het beste uit de zee en frivool gepresenteerde groentjes. Mijn man koos voor “The Best of the Zwin” een pareltje van seizoensgroenten gecombineerd met vis en schaaldieren. Bedankt Pure C om ons te verrassen. Ik heb mijn culinaire grenzen kunnen verleggen en vooral ‘puur’ genoten.

Leuke sfeerbeelden en meer informatie vind je op www.pure-c.nl

Een reactie op “Bij Sergio Herman in Pure C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s