Aardappel met Zeebrugse garnalen

Het leven kan simpel zijn. Nee het leven is volgens mij simpel. Je moet het gewoon simpel maken. Ik probeer daarom het ‘less is more’ principe meer en meer toe te passen. Geen dure tralala maar pure eenvoud en genieten van ‘echte’ producten. Neem nu onze grijze garnaal. Het is al zo’n topproduct dat het weinig garnituur hoeft. Vorig weekend maakte ik er een simpel aperitiefhapje van.

 

Je neemt wat gekookte krielaardappeltjes, snijdt ze door, haalt ze uit en vult ze rijkelijk met garnalen en wat peterselie en je hebt een origineel ‘Vlaams’ aperitiefhapje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s