Hamburgers met pancetta

Een vleugje Italië op je barbecue? Probeer dan deze burgers eens. De creatie van dit recept berust op creatief toeval. Ik had pancetta en vers gehakt gekocht en zocht nog een vleesgerechtje: de pancettaburger was geboren.

 

Wat heb je nodig? 500g gehakt, 5 grote sneden pancetta, olijfolie, 2el parmasan blend (kruidenmix verkrijgbaar bij Oil&Vinegar)

Hoe ga je te werk? Meng het gehakt met de olijfolie en de kruiden. Verdeel het gehakt in vijf gelijke delen en maak van elk deel een worstje van ongeveer 8cm en draai er het sneetje pancetta rond.

Serveer met een pastasalade en een pittig sausje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s