Voor u gelezen : Isabella’s Pastabijbel

isabellas-pastabijbel.jpg

Een kookboek verslinden aan de zondagse ontbijttafel. Geef toe er zijn ergere dingen om je zondag mee te starten. Ik heb mijn kookboekencollectie gisteren uitgebreid met een prachtexemplaar. Weg met alle vertaalde pastaboeken of andere flauwe afkooksels, vanaf nu ga ik bij het maken van een pastagerecht eerst snuisteren in Isabella’s Pastabijbel. Pastaklassiekers als lasagne en spaghetti carbonara worden afgewisseld met originele familierecepten. Daarnaast maakt Isabella in haar boek komaf met de typische pastamisverstanden (afgieten met koud water, overgieten met olijlolie om er maar twee te noemen) en brengt ze vooral (en dat vind ik heel belangrijk) een ode aan het authentieke product. Maak je pasta zelf of koop een goed ‘Italiaans pastamerk’, voeg daar wat topingrediënten bij en je hebt een pastagerecht op je vingers en duimen van af te likken.

Boeken zeggen veel, maar een echte pastales nog veel meer. Isabella ontvangt je graag bij haar thuis om je in te wijden in de wondere wereld van pasta. Ga eens snuisteren op haar website www.casacucina.net. Als ervaringsdeskundige kan ik alleen maar zeggen dat het echt een aanrader is.

Isabella’s Pastabijbel is vanaf nu te koop in de betere boekenhandel meer informatie vind je op http://borgerhoff-lamberigts.be/boeken/p/detail/isabellas….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s