Huisbereide worstenbroodjes

IMG_4320_2.JPG

Nu de vakantie op haar laatste benen loopt en het weer niet echt denderend is, moet ik creatieve oplossingen zoeken om mijn kinderen zoet te houden. Koken is dan één van de geliefde activiteiten. Fruitsla maken, soepballetjes rollen,…het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Omdat ze beide gek zijn op worstebroodjes, probeerde ik vandaag de huisbereide variant.

Wat heb je nodig? een vel bladerdeeg, 1 bokaal Frankfurter worstjes, wat gemalen kaas…

Hoe ga je te werk? Snij het bladerdeeg in repen van ongeveer 2cm en rol elke reep rond een frankfurterworstje en bestrooi met wat gemalen kaas. Tot slot bak je de worstebroodjes een 20-tal minuutjes op 180 graden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s