Gegrilde groentjes op de barbecue

Voor de gemarineerde tomaatjes laat je de tapastomaatjes (verkrijgbaar bij Colruyt) een tweetal uurtje marineren in olijfolie met heel veel Italiaanse kruiden. Nadien snij je ze doormidden en laat je ze een vijftal minuten grillen op de barbecue. Nog een interessante tip : deze gegrilde tomaatjes kan je nadien makkelijk uitsmeren op een stukje stokbrood.

 

Ook gegrilde courgettes zijn heerlijk op de barbecue. Om ze lekker zoet te maken heb ik de courgetteschijfjes een tweetal uurtjes laten marineren in een mengsel van olijfolie, soja-olie, honing en suiker. Nadien gaan de courgetteschijfjes ook een vijftal minuutjes op de barbecue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s