Tomaat, tonijn en basilicum

Afbeelding 232

Wat heb je nodig? 1 blikje tonijn in olijfolie (liefst van het merk Rio Mare),1 doosje cocktailtomaatjes (gele en rode mengeing), een flinke bos basilicum, peper, zout en eventueel nog wat olijfolie

Hoe ga je te werk? Verdeel de tomaatjes in vier en verwijder de pitjes, knip de basilicum fijn en meng nadien alle ingrediënten (tomaatjes, tonijn, basilicum) door elkaar en kruid naar eigen smaak verder af.

Serveertip : Respecteer de Italiaanse traditie en doe dit mengsel op een ciabattabroodje en laat even trekken. Heerlijk sappig en verfrissend om warme zomerdagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s